Welkom op mijn site. Een korte introductie:

Mijn naam is Timo van Driel. Al jaren is tennis mijn grootste passie en ik ben ontzettend blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Zelf speel ik op Dash’35 in Dordrecht.

Ik woon in Dordrecht samen met Renee. In juli 2016 zijn wij getrouwd. Wij hebben twee Flatcoated Retrievers samen, Niila en Noortje.  Naast heerlijk wandelen met de honden en bezig zijn met tennis en alles eromheen, ga ik graag een hapje eten en naar de film. 

Toen ik twaalf jaar was ben ik begonnen met rackets bespannen, omdat ik zelf regelmatig een bespanning kapot sloeg. Op een gegeven moment vond ik het zo interessant, dat ik zelf een bespanmachine heb gekocht. Daarna kwam van het een het ander. Steeds vaker snaren proberen, bespannen voor anderen en uiteindelijk een weg gevonden in mijn dagelijkse werkzaamheden. 

Inmiddels heb ik verschillende certificaten behaald bij de European Racquet Stringers Association en mag mijzelf Pro Tour Stringer noemen. Ik ben tegenwoordig werkzaam als manager voor de ERSA in de Benelux. 

Naast Tennis Tuning en de ERSA ben ik ook ook parttime werkzaam op de Toptennis/Tennisleraren afdeling van de KNLTB.

Timo en Rojer
Timo en Renee
Timo en Nila