Julbo zonnebrillen

Heel vaak zien wij dames en heren op de tennisbaan die met elke kant wissel een zonnebril op of af zetten. Nu hebben wij daar dankzij Julbo DE oplossing voor gevonden. Glazen die meekleuren op basis van de hoeveelheid zonlicht, zorgen voor meer contrast voor het beter inschatten van de bal en balbaan, en daarnaast speciale monturen die maximaal ventileren tijdens het sporten. Wij zijn zelf super enthousiast en kunnen niet meer zonder!

Waarom Julbo?

Julbo, een familiebedrijf dat al sinds 1888 zonnebrillen en correctie brillen ontwerpt en produceert, vierde onlangs zijn 130e verjaardag. Het merk wordt geïnspireerd door de wildernis en extreme buitensporten. Doordat Julbo regelmatig contact heeft met de meest veeleisende sporters, kan het bedrijf zich steeds verder ontwikkelen op het gebied van zicht en bescherming. 

De nieuwe collectie van Julbo bevat een ruim assortiment aan zonnebrillen die zijn ontworpen voor topsporters met de beste montuur- en lenstechnologieën. Daarnaast bevat het assortiment veelzijdige modellen voor amateursporters en beschikt Julbo over een groot assortiment (sport) brillen voor kinderen. Van de eerste “crystal hunter” gletsjerbril tot het RUSH model voor fietsers, Julbo heeft sinds de oprichting zijn energie gewijd aan het beschermen van mensen die van buitenactiviteiten houden. Het huidige Julbo zonnebrillenassortiment belichaamt dezelfde waarden.

REACTIV PERFORMANE 0-3

Als specialist in zonbescherming heeft Julbo altijd speciale aandacht besteed aan de kwaliteit van zijn glazen. Zo wordt gewerkt met de REACTIV fotochromatische techniek. REACTIV-glazen reageren onmiddellijk op de helderheid van de omgeving en passen het zicht aan het licht of de weersomstandigheden aan. De lenzen worden geproduceerd door middel van een gietproces, waardoor de fotochromatische behandeling door de hele lens heen plaatsvindt. REACTIV PERFORMANCE 0-3 is één van de nieuwe fotochrome lenzen van Julbo. Van duisternis tot volle zon, de lens is geschikt voor iedere situatie.

SPEED

De SPEED-collectie sport zonnebrillen is ontworpen voor degenen die niet bang zijn voor afstand, snelheid of duur en die toewijding en prestaties boven alles zetten. Zonnebrillen die visie, grip en ademend vermogen combineren om de meest intenste, langste of snelste inspanning mogelijk te maken.

AERO sportbrillen

De AERO-serie combineert lichtgewicht en ergonomische AERO-, AEROLITE- en AEROSPEED-frames met onder andere de nieuwe REACTIV PERFORMANCE 0-3 lens met een zeer breed fotochromatisch bereik. De modellen zorgen voor perfect zicht, evenals uitstekende grip, comfort en zichtbare kleuren. Deze AERO modellen zijn ook verkrijgbaar met de contrast verhogende REACTIV PERFORMANCE 1-3 HC lenzen, waarmee je zicht op de bal nog beter zal worden.

Shop nu deze brillen bij ons in de winkel of binnenkort via onze webshop!