Verbreed je tennis-kennis

Onderstaand kun je de mogelijkheden vinden tot het volgen van een workshop bij Tennis Tuning. Van het bespannen van een racket, tot het (online) wijzer worden van snaren, rackets en grips. Belangrijk voor trainers, winkeliers en bespanners die hun niveau op willen krikken.

Particulieren die graag kennis willen opdoen over deze onderwerpen, zijn ook welkom op onderstaande (KNLTB) workshops.

Materiaalkennis Online (3 punten)

Tennis Tuning is tevens een partner van de KNLTB. Voor de trainers is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus “Materiaalkennis online”.

In deze cursus wordt gekeken naar verschillende snaren, rackets en hun uitwerking ervan. De cursus is op elk moment te volgen en kan gefaseerd gemaakt worden. De cursus is goed voor 3 PO punten. De kosten voor deze cursus zijn €54,95.

Workshop/Seminar Materiaalkennis 3.0

Tennis Tuning is tevens een partner van de KNLTB. Voor de trainers is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de cursus “Materiaalkennis”.

Sinds 2016 geef ik vanuit Tennis Tuning een seminar over het belang van racket-tuning. Het geeft een inzicht in het materiaal waar de leerlingen mee op de baan staan. Tijdens de cursus komen allerlei facetten aan bod en gaan we tevens rackets meten en testen op de baan.

De cursus is goed voor 6 P.O. punten. De kosten zijn €84,95,- inclusief twee rondjes koffie/thee/limonade en lunch. We zijn bezig tussen 08:30 en 14:00.

Workshop Bespannen

Altijd al willen leren bespannen? Dan kun je bij ons een workshop boeken.

Als bespanner is het van belang je klanten zo goed mogelijk te adviseren. Het draait dus niet alleen om het bespannen, maar ook alle zaken eromheen. 

Tijdens de workshop gaan we in op alle aspecten die het bespannen met zich mee brengt. Na de workshop ben je in staat om alle klanten op een hoger niveau te adviseren en bij te staan. We behandelen gedurende de workshop alle vragen en gaan werken aan zaken waar je tijdens het bespannen tegenaan loopt. 

De kosten voor deze workshop bedragen €160,- inclusief snaren en duurt ongeveer 4 uur. Neem vooral eigen rackets mee om op te oefenen!