Over Timo

Hallo! Welkom op onze site!!

Mijn naam is Timo van Driel. Al jaren is tennis mijn grootste passie en ik ben ontzettend blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. Zelf speel ik op Dash’35 in Dordrecht.

Ik woon in Dordrecht samen met Renee. In juli 2016 zijn wij getrouwd. Wij hebben drie honden samen, Niila, Noortje en Mip.  Naast heerlijk wandelen met de honden en bezig zijn met tennis en alles eromheen, ga ik graag uit eten en naar de film.

Toen ik twaalf jaar was ben ik begonnen met rackets bespannen, omdat ik zelf regelmatig een bespanning kapot sloeg. Op een gegeven moment vond ik het zo interessant, dat ik zelf een bespanmachine heb gekocht. Daarna kwam van het een het ander. Steeds vaker snaren proberen, bespannen voor anderen en uiteindelijk een weg gevonden in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Inmiddels hebben wij onze eigen tenniswinkel op Voorstraat 45 te Dordrecht en een tennisschool: Tennis Tuning Academy.

Naast deze werkzaamheden ben ik ook een van de gelukkige die op de grote toernooien mag werken als bespanner. Een kleine greep uit de toernooien waar ik werkzaam ben; Roland Garros, Rosmalen, Wimbledon, Basel, Davis Cup & Fed Cup.

Verder geef ik ook workshops in het bespannen en in materiaal kennis. Deze geef ik ook voor de KNLTB en dus voor de PO punten, houd hiervoor de website van ons of op de bijscholingskalender van de KNLTB in de gaten.

Over ons
Over ons
Over ons

Meer weten over Tennis Tuning?

Welkom bij Tennis Tuning. Een site waar het materiaal centraal staat. Bespannen, customizen, advies en scholing op het gebied van tennis. Als professioneel racket bespanner bent u gegarandeerd van de beste service omtrent uw racket.